Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Så här jobbar vi på förskolan

Vi ser på barnen som viktiga samhällsmedborgare och utgår från deras förutsättningar och intressen i vår pedagogik. Med natursköna omgivningar inpå knuten tillbringar vi dessutom mycket tid utomhus där barnen får utforska sin närmiljö.

Pyssel i ateljén. Pyssel i ateljén. Foto: Sonia Hernandez

Vi på Muskö förskola strävar efter att skapa en varierad, lekfull, undersökande och stimulerande miljö där barnen oavsett ålder får goda förutsättningar att hitta nya utmaningar.

Hos oss får barnen uppleva, undersöka, pröva, fantisera och förundras tillsammans med andra barn. Genom att lyfta fram det enskilda barnets resurser och personlighet hos oss. Det ska kännas roligt och meningsfullt att vara hos oss.

Vi utgår från förskolans värdegrund och strävar dagligen efter att skapa en trygg och kreativ miljö. Genom vårt arbetssätt vill vi skapa rutiner som främjar kontinuitet i barnens vardag på förskolan.

Senast uppdaterad: 8 november 2023